Platforma Imunoterapie – Cancer Pulmonar – Single Page Application Imunoterapie.i-pacient.ro

Asociatia Bolnavilor de Cancer in parteneriat cu Alianta Pacientilor Cronici din Romania, Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer si Green Team SMC, lanseaza prima platforma online despre Imunoterapie in Cancerul Pulmonar – o platforma de tip SPA aplication, menita sa ofere o baza de date completa cu informatii legate de functionarea acestui tip de terapie in tratarea cancerului pulmonar.

Aceasta platforma cuprinde doua module principale, incepand de la privirea de ansamblu si intelegerea imunoterapiei si a imuno-oncologiei, pana la detaliile referitoare la modul de actiune al acestei terapii. De asemenea, in cadrul aplicatiei veti regasi un infografic dedicat. Platforma se va imbunatati constant, urmarind furnizarea unei plaje de informatii cat mai elaborate si pe intelesul populatiei in general

Aceasta platforma este activa la adresa web http://imunoterapie.i-pacient.ro/#/

Despre ABC

Asociatia Bolnavilor de Cancer din Romania a fost infiintata in anul 2001. Misiunea ABC este de a face lobby şi advocacy activ pentru promovarea, respectarea şi garantarea drepturilor pacienţilor cu cancer, implementarea măsurilor necesare pentru reducerea impactului acestei maladii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *